USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.45
  • PLN 10.40 10.55

У Луцьку відбудеться концерт «Симфонія Криму. Повернення»

Сьогодні 17:45
У кожного з нас свої спогади про Крим. Але що ми знаємо про культуру Криму, кримськотатарську симфонічну музику? Лучани та гості міста можуть дізнатися про неї більше, відвідавши благодійний концерт «Симфонія Криму. Повернення».

У виконані Національного президентського оркестру під орудою Ділявера Османа прозвучить симфонічна музика однієї з найяскравіших сучасних кримськотатарських композиторок Ельвіри Емір та поезія польського класика Адама Міцкевича, власне «Кримські сонети» (у перекладі Максима Рильського), написані митцем під враженням від його двомісячної подорожі Кримом.

Не пропустіть унікальну можливість доторкнутися до культури Криму та наблизити його повернення!

Читати ще: У Луцьку на FOODFEST виступить Kalush Orchestra

Концерт відбудеться 15 серпня о 18:00 у Волинському академічному облмуздрамтеатрі ім. Тараса Шевченка.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації.

Гастрольний тур реалізовується Національний президентський оркестр за підтримки Міністерство культури та інформаційної політики України та участі ГО «Культурно-мистецька фундація Dusha UA».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus