USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.35 10.55

У Луцьку на FOODFEST виступить Kalush Orchestra

Сьогодні 07:16
У Луцьку запрошують на яскраву подію цього літа – фестиваль FOODFEST, який відбудеться 17-18 серпня.

Цього разу фестиваль має особливу мету – він благодійний. Частину коштів від продажу квитків передадуть на підтримку 100-ї ОМБР ЗСУ. Минулого разу завдяки відвідувачам було зібрано 605 тис. грн, а цього разу організатори прагнуть зібрати ще більше.

Головний музичний гість – переможці Євробачення Kalush Orchestra. Вони запалять сцену своїм неповторним стилем і створять незабутню атмосферу для всіх гостей фестивалю.

Також на гостей чекає кілька десятків артистів, які завойовують популярність на українській сцені.
Понад 30 учасників фудкорту представлять свої найсмачніші страви, що задовольнять навіть найвибагливіших гурманів. Це чудова нагода спробувати різноманітні кулінарні шедеври та відкрити для себе нові смаки. Побільшає також учасників з інших міст: морепродукти зі Львова, вино з Одеси та ще чимало нових рестораторів.

Заплановано велику дитячу зону, дегустацію напоїв від Pepsi та чимало яскравих партнерів. До речі, фестиваль Pet-friendly, тож можна і з улюбленцями.

Для дітей до 12 років та військових вхід на фестиваль безплатний. Квитки можна придбати онлайн або на вході, ціна за один день становить 150 грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus