USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

У Луцьку стартував турнір з важкої атлетики на честь Миколи Авраменка

Сьогодні 18:18
Цьогоріч змагатимуться важковаговики з Волині, Рівненщини та Хмельниччини.

Учасників привітали голова Волиньради, очільник регіонального відділення НОК Григорій Недопад та народний депутат України, віцепрезидент Федерації важкої атлетики Луцька Вячеслав Рубльов, повідомили в обласній раді.

Турнір проводиться на призи відомого волинського тренера Миколи Авраменка, їх приймає ДЮСШ «Колос». Микола Авраменко – відомий наставник не лише на Волині, але й за її межами. За час своєї професійної діяльності він виховав 7 майстрів спорту міжнародного класу та понад 50 майстрів спорту України з важкої атлетики. Під його керівництвом спортсмени завоювали 25 медалей юніорських чемпіонатів світу та Європи, встановили 5 світових рекордів серед юніорів, 14 рекордів України серед дорослих та 15 – серед юніорів.

Читати ще: Луцький «Любарт», розгромивши львів'ян, здобув історичну перемогу в Екстра-лізі

«Це чудова традиція – відзначати день народження тренера змаганнями. Такий турнір дозволяє проявити вміння, таланти та навички, здобуті спортсменами під час виснажливих тренувань, а ще – позмагатися із сильнішим супротивником та отримати новий досвід. То ж бажаю усім вдалих змагань та вагомих досягнень», – звернувся до учасників Григорій Недопад.

До вітального слрва приєднався і Вячеслав Рубльов. Він зазначив, що Микола Авраменко виховав цілу плеяду відомих спортсменів та продовжує передавати свої знання молодому поколінню тренерів. Крім того парламентар відзначив грамотами наставників і організаторів турніру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus