USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

У Луцьку ліквідовуватимуть ями на дорогах і робитимуть пониження на тротуарах

28 Серпня 2024 22:28
На дорогах Луцької громади ліквідовуватимуть ямковість. У місті акцент також робитимуть на влаштуванні понижень на тротуарах, аби ними було зручно користуватися людям, які пересуваються на кріслах колісних.

Про це йшлося 28 серпня на сесії міськради.

Як інформувала директорка департаменту фінансів, бюджету та аудиту Лілія Єлова, на поточний ремонт доріг і дворів із бюджету громади на сьогодні виділено 65 мільйонів гривень, на капітальний ремонт – близько 10 мільйонів гривень. Переважна частина цих коштів уже використана.

Луцький міський голова Ігор Поліщук повідомив, що особливу увагу будуть приділяти влаштуванню понижень на тротуарах.

«У першу чергу за ці кошти будуть робитися пониження на тротуарах для того, щоб люди на кріслах колісних могли ними користуватися. На одному з попередніх засідань виконавчого комітету дав відповідне доручення департаменту житлово-комунального господарства. Робота з облаштування понижень біля лікарень, у місцях великого скупчення людей проводилася з 2022 року. Її потрібно продовжувати. Зараз найбільш актуальні місця визначають і будемо облаштовувати пониження по всьому місту – там, де в цьому є доцільність», – сказав мер Ігор Поліщук.
Читати ще: Біля Луцька хочуть збудувати хоспіс для важкохворих дітей

Окрім влаштування понижень на тротуарах, у громаді будуть ліквідовувати ямковість на дорогах. За словами Луцького міського голови, це частина підготовки до зимового періоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus