USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У двох волинянок вилучили контрафакт вартістю 800 тисяч гривень

23 Вересня 2024 14:47
Детективи Територіального управління БЕБ у Волинській області викрили осіб, які зберігали незаконно виготовленні тютюнові та алкогольні вироби.

Слідством встановлено, що дві жительки Ковельщини придбали та зберігали з метою збуту незаконно виготовлені сигарети без марок акцизного податку та фальсифікований алкоголь.

Співробітники Бюро провели низку обшуків у будинках фігуранток та автомобілях, якими перевозили контрафакт. З незаконного обігу вилучено близько 9 тис. пачок сигарет без марок акцизного податку, понад 260 літрів спирту й лікеро-горілчаних виробів та автомобіль.

Орієнтовна вартість контрафактного товару становить близько 800 тис. грн.

Читати ще: Організував наркобізнес: у ковельчанина вилучили заборонених речовин на мільйон гривень

Досудове розслідування за ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, транспортування, зберігання з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів) триває.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління детективів із стратегічного захисту економіки. Процесуальне керівництво – прокурори Волинської обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus