USD 41.55 41.85
  • USD 41.55 41.85
  • EUR 41.60 41.95
  • PLN 10.62 10.85

Організував наркобізнес: у ковельчанина вилучили заборонених речовин на мільйон гривень

Сьогодні 14:20
42-річний ковельчанин налагодив наркобізнес. Він вирощував на своїх ділянках коноплі, виготовляв особливо небезпечний засіб канабіс та реалізовував його місцевим. Сприятливі місця з штучним мікрокліматом для вирощування конопель облаштував навіть у будинку.

Про це повідомили в ГУНП у Волинській області.

16 вересня за місцем проживання, на присадибних ділянках та в транспортних засобах зловмисника поліцейські провели санкціоновані обшуки, під час яких виявили понад три кілограми канабісу, понад 700 рослин конопель, електронні ваги та інші речові докази.

Вартість вилученого за цінами чорного ринку – близько мільйона гривень. Щомісячний прибуток зловмисника, який наживався на наркозалежних, становив близько 100 тисяч гривень.
Читати ще: Вилучили наркотиків майже на 7 млн: волинські поліцейські затримали групу наркоторговців, яка діяла по всій Україні

Нині його протиправну діяльність поліцейські припинили. Фігурант перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Далі йому оберуть запобіжний захід – тримання під вартою.
Заходи з викриття зловмисника реалізували оперативники управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП спільно з працівниками Волинського управління Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції, слідчими слідчого управління ГУНП, за процесуального керівництва обласної прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
нарік Показати IP Сьогодні 14:41
Особливо небезпечна дичка))) Доречі, в нас вона вже не відноситься до особливо небезпечних. Куріть піпіські)
Ха ха ха Показати IP Сьогодні 15:22
Гм, а медична легальна, бо там держава заробляє

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus