USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Травматологічне відділення медоб’єднання на Волині оновлять за 12 млн

30 Серпня 2024 23:05
Володимирське територіальне медичне об’єднання, що на вулиці Шпитальній, 20, запланувало капітальний ремонт травматологічного відділення в головному корпусі №1.

Тендер на відповідні роботи заклад охорони здоров’я оголосив на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 31 серпня. Аукціон розпочнеться 2 вересня.

Очікувана вартість ремонту – 12 457 254 гривні.

Як вказано в тендерній документації, капітальний ремонт травматологічного відділення головного корпусу передбачатиме улаштування бетонних фундаментів, перегородок, перемичок, заміну дверей, улаштування покриттів з керамічних плиток, внутрішнє опорядження приміщення, встановлення інформаційних тактильних табличок, улаштування поручнів, облаштування системи пожежної сигналізації тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність досвіду виконання аналогічних робіт, наявність обладнання та матеріально-технічної бази, працівників відповідної кваліфікації.

Усі роботи хочуть закінчити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт становитиме 10 років.

Читати ще: У лікарні на Волині облаштують кабінет комп’ютерної томографії

Нагадаємо, у Волинській обласній психіатричній лікарні, що в Олиці на вулиці Замковій, 28, запланували поточний ремонт приміщень відділення №12.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus