USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

У лікарні на Волині облаштують кабінет комп’ютерної томографії

Сьогодні 06:46
Комунальне підприємство «Любешівська багатопрофільна лікарня» Любешівської селищної ради запланувало капітальний ремонт приміщень під створення кабінету комп’ютерної томографії.

Відповідний тендер оголошено на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 20 серпня. Аукціон розпочнеться 21 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 3 141 582 гривні.

Як вказано в супровідній документації, капітальний ремонт приміщень під створення кабінету комп’ютерної томографії включатиме встановлення вимикачів і перемикачів, монтаж обладнання, встановлення освітлювальних щитків, монтаж сигнальних ліхтарів, встановлення розеток, прокладання пластикових коробів, лотків, ізольованих проводів, кабелю, заземлення, сантехнічні роботи, зокрема встановлення вентиляційних шумоглушників, прокладання повітроводів, заміну дверей і вікон, улаштування залізобетонних фундаментів, внутрішні оздоблювальні роботи, встановлення пожежної сигналізації тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання, матеріально-технічної бази, технологій, документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт, фінансової спроможності.

Усі роботи хочуть завершити до 20 жовтня 2024 року.

Гарантійний термін на виконаний ремонт має становити два роки.

Читати ще: У психлікарні біля Луцька запланували ремонт за 10 мільйонів

Нагадаємо, у Волинській обласній психіатричній лікарні, що в Олиці на вулиці Замковій, 28, запланували поточний ремонт приміщень відділення №12.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus