USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.10 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Трамп запускає масштабну рекламну кампанію, щоб зупинити сплеск популярності Камали Гарріс

Сьогодні 19:53
Команда кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа цього тижня запустить рекламну кампанію вартістю $10 мільйонів, щоб зупинити сплеск популярності Камали Гарріс.

Про це пише Бабель з посиланням на Reuters.

Рекламу зосередять у шести штатах, що вагаються в підтримці між республіканцями й демократами. Це найбільший внесок Трампа в рекламу з січня 2024-го, коли він змагався за номінацію від партії з іншими республіканцями.

Після того як президент США Джо Байден зняв свою кандидатуру з президентських перегонів і підтримав віцепрезидентку Камалу Гарріс, вона швидко здобула підтримку серед Демократичної партії та привабила великих донорів для своєї кампанії. Вона також залучилася підтримкою багатьох молодих виборців і темношкірих американців, що Байдену вдавалося гірше.

Після місяців нападок на вік Байдена та його здатність бути президентом штабу Трампа довелося змінити меседжі, аби «бити» молодшу й енергійнішу Гарріс.

Читати ще: У Трампа готують кампанію проти Гарріс, якщо вона замінить Байдена на виборах, – NYT

Тому напередодні 78-річний Трамп опублікував рекламу, де використав слова Гарріс з її старих інтервʼю та виступів, щоб спробувати зобразити її як «крайню лібералку», яка не має звʼязку з пересічними американцями. За це команда Гарріс звинуватила штаб Трампа у брехні.

Сама Гарріс зосереджується на засудженні кримінальних злочинів Трампа та згадує його роль у забороні абортів у низці американських штатів. За перший тиждень після оголошення наміру балатуватися в президенти Гарріс зібрала $200 мільйонів на свою передвиборчу кампанію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP Сьогодні 20:14
Хто така Камилла Гарріс???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus