USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Створення ветеранського хабу в Луцьку: міськрада укладе договір суперфіцію на землю

29 Травня 2024 10:51
Луцька міська рада зробила ще один крок до спорудження в місті ветеранського хабу. Було вирішено укласти договір суперфіцію земельної ділянки, де заплановано будівництво майбутнього центру.

Про це стало відомо 29 травня на сесії Луцької міської ради. Депутати розглянули проєкт рішення Про укладання договору суперфіцію земельної ділянки на вулиці Климчука Сергія, 7 (колишня вулиці Бенделіані) в Луцьку.

Депутати вирішили надати дозвіл на укладання безоплатного договору суперфіцію земельної ділянки на вулиці Климчука Сергія, 7 у Луцьку для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та органів місцевого самоврядуванняплощею 0,9177 гектара, кадастровим номером – 0710100000:21:147:0006, що перебуває в комунальній власності Луцької громади, для реконструкції (для влаштування ветеранського хабу) з управлінням капітального будівництва Луцької міської ради.

Такий договір буде укладено на термін до 31 грудня 2025 року.

Також обранці громади доручили міському голові Ігорю Поліщуку в установленому законодавством порядку підписати з управлінням капітального будівництва Луцької міської ради договір суперфіцію земельної ділянки.

Читати ще: «Люди, які зараз на фронті, – справжня Україна». В Луцьку обговорили, як найкраще реінтегрувати ветеранів у мирне життя

Нагадаємо, ветеранський хаб у Луцьку облаштують на вулиці Сергія Климчука. Він буде розташований у приміщенні площею 1000 кв. м. Там будуть просторі зали для навчань і майстер-класів, кімнати для занять із психологом, куточки надання послуг ЦНАПу і департаменту соцполітики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus