USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.55

Секретні озера, традиційна їжа і люкс-готель у лісі: відома тревел-блогерка провела тиждень на Волині. Відео

23 Вересня 2024 13:57
Низка озер, національний парк Прип’ять–Стохід, ферма оленів, фортифікаційні споруди часів Першої світової війни, сімейний маєток Лесі Українки та місцеві смаколики – неймовірні красоти Волинської області показала у своєму новому відео популярна тревел-блогерка Марія Себова.

«Друзі! Сьогодні на нас чекає подорож на Волинь! Хоч би скільки я не бувала на Волині, вона не перестає мене захоплювати і дивувати: тут можна і влаштувати активний відпочинок на природі, і релакс у готелі на березі озера, і повністю зануритися в історію.

На питання, що подивитися у Волинській області, можна відповідати дуже довго, адже Полісся пропонує багато варіантів для відпочинку в Україні! Поплисти на старому дерев’яному човні за морозивом – легко! Зупинитися у люкс-готелі з майже приватним озером – легко! Водне сафарі на місцевих річках та заплавах – також легко! Традиційний обід у селі – легесенько! Волинський край – це природа на відстані витягнутої руки, прогулянки історичними садибами, курорти не гірші за Затоку. Все це відпочинок на Поліссі, яким я готова ділитися», – розповіла блогерка своїм підписникам.

Читати ще: «Ми знайшли рай. Він – на Волині». Дмитро Комаров показав українську Амазонку, село вдів і бортників
Читати ще: Луцьк, червоне озеро та чорна ікра: відома тревел-блогерка зняла відео про Волинь

Марія Себова разом із чоловіком Романом Романюком (до речі, родом із Волині) відвідали сімейний маєток Лесі Українки в Колодяжному, гостювали на оленячій фермі в селі Тойкут, сплавлялися на човнах у національному парку Прип’ять–Стохід, купалися в низці озер, оглядали фортифікаційні споруди часів Першої світової, куштували ботвиння, токмачі, грибні котлети, омочку, скибку, а також, звісно, світязькі пончики.

Читати ще: Зубри, підземелля, Стохід і рай Лесі Українки: тревел-блогерка випустила фільм про Волинь

«Насправді ця поїздка є нашою відпусткою цього року і приурочена до нашої річниці», – зізналася Марія Себова.

«Перед кожною подорожжю я запитую себе, наскільки вона є актуальною. Наскільки взагалі зараз поїздки актуальні? Це питання риторичне і водночас відкрите. Але я думаю, що пізнавати Україну завжди доречно.

І Волинь – такий діамант, який ще ніхто не зрозумів із туристичних бізнесів. Тут криється велика сила. Тут купа озер, купа можливостей для літнього відпочинку, осіннього, якого завгодно. Я сподіваюся, що з кожним роком розвиток цього регіону буде все більшим і більшим. А ви за можливості приїжджайте сюди, тому що Волинь неймовірна», – підсумувала тревел-блогерка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
?? Показати IP 23 Вересня 2024 15:19
Чоловік броньований певно, хворий чи як?
* до ?? Показати IP 23 Вересня 2024 16:48
викладач Острозької академії
Хіха до * Показати IP 24 Вересня 2024 06:23
І що всі викладачі на броні?
Лучанин до Хіха Показати IP 24 Вересня 2024 15:00
Усі
з Луцька Показати IP 23 Вересня 2024 16:26
Гостювання, купання, вгощання... Хто вона? "Посада" тревел-блогерки - це ніщо.
Діалог з резюме Показати IP 24 Вересня 2024 11:42
- Ти ким працюєш ? Тревел - блогером ! Ну, не хочеш працювати - так і скажи !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus