USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Російська пропагандистка Овсяннікова в Італії поширює тези про «невинних простих росіян»

29 Березня 2022 02:30
Російська пропагандистка Марина Овсяннікова на Заході тисне на жалість і просить скасувати санкції для росіян: «На полках магазинов нет сахара».

«Героїчна» Овсяннікова, яка з антивоєнним плакатом нібито вийшла в прямий ефір російського телебачення, виявилася путінським троянським конем для західних демократій.

Читати ще: «Жінка з плакатом на Першому каналі – це технологія Кремля», – представник Українського кризового медіацентру

Вона з'явилася на італійському телеканалі RAI та закинула кілька тез: «Русофобії не повинно бути, російський народ не має відповідати за Путіна, у війні винен тільки він, росіяни не повинні через нього страждати від санкцій». Тобто, цей нібито революційний демарш зроблено для того, щоб позбутися санкцій.

А як невинний російський народ може пояснити дії двохсоттисячної банди вбивць та мародерів, яка лазить Україною, стріляючи в мирних людей та грабуючи їхні будинки – відповідь риторична.

На жаль, це лише інформаційні технології, якими Росія добре володіє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus