USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Росіяни під час нічного обстрілу пошкодили залізницю на Полтавщині

Сьогодні 10:08
Уночі внаслідок російського обстрілу на Полтавщині пошкоджено залізничну інфраструктуру, через що низка поїздів Харківського напрямку змінила маршрути, тому вони слідують із суттєвими затримками.

Про це повідомляє «Укрзалізниця».

За даними відомства, було пошкоджено колії, контактну мережу, опори тощо.

Відновлювальні роботи вже проведено, частину поїздів пропущено із резервними теплотягами, а наразі вже практично повністю поновлено і енергопостачання.

Жертв та постраждалих немає.

Читати ще: Звільнені з ув'язнення російські опозиціонери закликали Захід зняти санкції з «простих росіян»

Вночі росіяни атакували Україну чотирма ракетами і 5 ударними безпілотниками, сили ППО збили усі п’ять ворожих дронів у Херсонській, Дніпропетровській, Кіровоградській та Запорізькій областях.

Як повідомив командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук, у ніч на 4 серпня ворог завдав удару двома зенітними керованими ракетами С-300 по Харківщині, двома керованими авіаційними ракетами Х-59 із повітряного простору Курської обл. – по Полтавщині та 5 ударними БпЛА «Shahed», район пусків Приморсько-Ахтарськ – РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus