USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Ракетний удар по Павлограду: відомо про вісьмох постраждалих

8 Грудня 2023 13:57
У Павлограді Дніпропетровської області внаслідок ранкової ракетної атаки, за уточненою інформацією, постраждали 8 людей.

Про це у Фейсбуці повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

«За уточненою інформацією, у Павлограді через ракетну атаку постраждали 8 людей. Це чоловіки від 32 до 66 років», – зазначив Лисак.

За його словами, двоє потерпілих лікуватимуться амбулаторно, решта – у лікарні. Двоє поранених перебувають у тяжкому стані.

Читати ще: Росіяни по Україні випустили 19 ракет, 14 з них збили: наслідки атаки

Очільник ОВА зауважив, що крім Павлограда, Тернівки та Юр’ївської громади руйнування внаслідок атаки зафіксовані також у Межиріцькій громаді.

Загалом пошкоджень зазнали понад 20 житлових будинків та 9 господарських споруд, гімназія. Також пошкоджено лінії електропередачі.

Раніше повідомлялося, що внаслідок ранкового масованого ракетного удару по Павлоградському району загинула одна людина і чотири постраждали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus