USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Путін заявив, що не припинить вогонь в Україні: мир через посередників і Раду його не влаштовує

4 Липня 2024 21:28
Президент Росії Володимир Путін заявив, що російські окупаційні війська не припинятимуть вогонь в Україні, бо кремлівський лідер начебто невпевнений у тому, що теж саме зробить Україна, а також вважає «безглуздим» звертатись до Верховної Ради, щоб вести переговори, у той же час його не влаштовують і посередники.

Про це повідомляють російські пропагандисти РИА Новости, ТАСС, передає Українська правда.

«Нам потрібно домогтися того, щоб протилежна сторона погодилася зробити такі кроки, які були б незворотними і були прийнятними для Російської Федерації. Припинення вогню без досягнення цієї домовленості неможливе», – заявив Путін.

За його словами, «Росія не може погодитися на припинення вогню з Україною, оскільки не впевнена у відповідних діях Києва».

Путін почав брехати про те, що начебто існували домовленості про відведення російських військ від Києва у 2022 році, «однак кроків у відповідь із боку України не було». Лідер Кремля не уточнив про які кроки йдеться.

Читати ще: Трамп і Путін торгуються, скільки української землі може залишити за собою РФ, – Politico

За словами Путіна, він знову начебто зіткнувся з обманом, бо «усі (зумовлені відведенням військ) домовленості, досягнуті в Стамбулі, були викинуті в смітник».

Також він заявив, що «вважає безглуздим звертатися безпосередньо до Верховної Ради», оскільки більшість її депутатів підпорядковуються, як вважає правитель країни-агресора, незаконній владі в Україні.

«Усі повноваження мають перейти до Ради, але вона ці повноваження не бере на себе. Тому звернутися, звісно, можна, (але) виходячи з практичної ситуації і з того, що відбувається в реальному житті, це більш-менш безглуздо», – поскаржився Путін.

Крім того, Путін сказав, що не хоче вести переговори через посередників. «Ми завжди виступали за переговори, ви це добре знаєте, ми ніколи від них не відмовлялися. Питання тільки в тому, що остаточно завершити конфлікт (війну в Україні – ред.) за допомогою посередників і тільки через них мені видається малоймовірним», – заявив Путін.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
укрпїнка Показати IP 4 Липня 2024 22:44
коли ця сволота здохне
лучанин Показати IP 4 Липня 2024 23:42
а чому пуйло з великої букви, у вас редактори є до нього повага?(((
ВН до лучанин Показати IP 5 Липня 2024 08:52
Є повага до української мови.
Клава Показати IP 5 Липня 2024 05:52
знайома йому з дитинства поведінка щура на блювотині в пітерській підворітні..
студент Показати IP 5 Липня 2024 07:54
Тюрма народів валиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus