USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Трамп і Путін торгуються, скільки української землі може залишити за собою РФ, – Politico

3 Липня 2024 09:30
Кандидат у президенти США Дональд Трамп веде переговори з Путіним про те, скільки української землі може залишити собі Кремль.

Про це з посиланням на двох експертів з питань національної безпеки, пов’язаних з Трампом, пише видання Politico.

Як йдеться у статті, Трамп думає над угодою, згідно якої НАТО зобов’язується не розширюватися на схід, зокрема в Україну і Грузію, і веде переговори з Путіним про те, «скільки української території може залишити за собою Москва».

Також Трамп очікує, що коли стане президентом європейські члени різко збільшать витрати на НАТО. Крім того, як вказали експерти, політик планує «радикальну переорієнтацію» НАТО.

Читати ще: Трамп погрожує наслідками в разі поразки у листопаді

«Трамп навряд чи покине НАТО відразу, але навіть якщо він офіційно не покине організацію, це не означає, що НАТО переживе другий термін Трампа без змін», – констатувало джерело.

У травні 2023 року Трамп уперше заявив, що закінчить війну в Україні за 24 години, якщо стане президентом. Згодом він продовжував повторювати це твердження під час передвиборчої кампанії. Проте посол РФ в ООН Василь Небензя стверджує, що у нього нічого не вийде. «Українська криза не може бути вирішена за один день», – заявив той.

Під час дебатів із Джо Байденом Трамп заявив, що Путін ніколи б не напав на Україну, якби у США був «справжній президент». Водночас він заявив, що путінські умови припинення війни в Україні для нього «неприйнятні».

Читати ще: Байден визнав критику щодо виступу на дебатах із Трампом, але іти не планує
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
такто Показати IP 3 Липня 2024 13:01
трамп може йти нах*й
Корiнний лучанин до такто Показати IP 3 Липня 2024 14:31
Залишилося почекати трошки i побачими хто куди пiде.
Клава Показати IP 4 Липня 2024 05:44
театр абсурду: місяць в ООН головуватиме федерастія, котра щоденно хєрить устав ООН, і очільник котрої розшукується, як міжнародний злочинець.. Нєбензя про це нічого не хоче сказати ?..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus