USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Помер зірковий актор, який зіграв у «Хрещеному батьку»

Сьогодні 20:18
Помер відомий американський актор, зірка фільмів «Клан Сопрано» та «Хрещений батько» Джон Епрі. На момент смерті знаменитості було 83 роки.

Зірки Голлівуду не стало у середу, 7 серпня. Сумну звістку повідомив менеджер актора, пише видання TMZ.

Останні дні артист провів в оточенні найрідніших людей у своєму маєтку в Лос-Анджелесі, США. Наразі причина не розголошується, проте його представник каже, що вона настала з природних причин.

«Я дуже засмучений смертю пана Епрі. Він був неймовірно талановитим актором і його любили друзі. Один із найкласніших хлопців, яких я знав», – зазначив менеджер.

Після смерті в Епрі залишилася дружина Бетсі Грасі та троє дітей – донька Ніколь від попереднього шлюбу та пасинки Маріка Паркер і Валентино Грасі.

До слова, знаменитість дебютував у кіно в драмі Стіва Макквіна про поліцію Сан-Франциско «Булліт». У другій частині «Хрещеного батька» Джон зіграв молодого Сальваторе Сал Тессіо. Роль у стрічці принесла світову славу актору.

Читати ще: Померла зірка фільму «Щоденник пам'яті» Джина Роулендс

Також він відомий за серіалом «Клан Сопрано». Епрі зіграв невелику роль, з’являючись як мафіозі Віллі Дейн. Це була епізодична роль, але важлива, оскільки саме його персонаж став першою людиною, яку вбив Тоні Сопрано.

Як інформували, помер відомий французький актор Ален Делон. Його не стало 18 серпня на 89-році життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus