USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.00 41.45
  • PLN 10.35 10.53

Померла зірка фільму «Щоденник пам'яті» Джина Роулендс

15 Серпня 2024 23:24
Зірка фільму «Щоденник пам'яті», популярна американська акторка Джина Роулендс померла.

Сумну новину виданню TMZ підтвердив син артистки, режисер Нік Кассаветіс, передає ТСН. Знаменитість пішла з життя у середу, 14 серпня, в своєму будинку у місті Індіан-Веллс, штат Каліфорнія. В останні хвилини життя поруч з акторкою були її рідні – діти та чоловік.

Джина Роулендс померла у 94 роки. Офіційну причину смерті наразі не вказують. Однак відомо, що акторка страждала від тяжкої хвороби Альцгеймера, яка порушує мозкові процеси, спричиняє втрату пам'яті та слабоумство, що прогресує.

Про недуг акторки ще в червні цього року розповів її син Нік. На 20-річчя фільму «Щоденник пам'яті» режисер зізнався, що його мама протягом п'яти років бореться з хворобою Альцгеймера та перебуває в «повному слабоумстві». Що символічно, у фільмі Джина Роулендс грала жінку поважного віку Еллі, яка теж страждала на цю недугу.
Читати ще: Померла зірка фільму «Чорна пантера»

До слова, у творчому доробку акторки – чимало ролей у різних фільмах. Від 2015 року вона пішла з Голлівуду та припинила зніматися у кіно. За свою роботу артистка має чимало нагород, серед яких «Еммі», «Золотий глобус» та номінації на «Оскар».
У акторки залишилося троє дітей – син Нік та доньки Олександра і Зої. Також у неї був чоловік Роберт, за якого вона вийшла заміж 2012 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus