USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Помер французький актор Ален Делон

Сьогодні 09:39
Помер легенда французького кіно Ален Делон. Йому було 88 років.

Про це повідомляє BFMTV.

Троє дітей актора повідомили про його смерть цієї неділі, 18 серпня.

«Великий актор мирно помер у своєму будинку в Душі в оточенні своїх трьох дітей. Його родина люб’язно просить вас поважати їхнє приватне життя в цей надзвичайно болісний момент жалоби», – йдеться в прес-релізі.

Читати ще: Померла зірка фільму «Щоденник пам'яті» Джина Роулендс

Один із найпопулярніших акторів французького кіно Ален Делон розпочав карʼєру у 1957 році. Він зіграв у популярних фільмах, які згодом стали класикою, як-от «На яскравому сонці», «Рокко та його брати», «Леопард», «Нескорений», «Самурай», «Басейн», «Сицилійський клан», «Борсаліно» та інші.

Зазначимо, у квітні цього року президент України Володимир Зеленський нагородив його орденом «За заслуги перед Україною».

А у 2022 році легендарний кіноактор брав участь в інтерв'ю з Зеленським, а також цитував «Заповіт» Тараса Шевченка під час телевізійної програми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus