USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.60 10.73

Після атаки дронів у РФ палає військовий аеродром біля Волгограда

Сьогодні 11:13
У Волгоградській області РФ внаслідок нічної атаки безпілотників виникла пожежа на військовому аеродромі «Маринівка», що підтверджується повідомленнями влади, місцевих жителів і супутниковими знімками.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Радіо Свобода.

Губернатор регіону Андрій Бочаров звітував, що атаку на «Маринівку» відбито, більшість безпілотників знищено. Проте «внаслідок падіння БПЛА виникла пожежа на території об'єкта Міністерства оборони».

Місцеві жителі викладають фото та відео того, що відбувається, розповідаючи, що чули проліт безпілотників, роботу ППО, стрілянину в районі аеродрому та звуки детонації. Повідомляють, що мешканців військового містечка евакуювали.

Читати ще: В Ростовській області через атаку безпілотників спалахнули резервуари з паливом

Судячи зі знімків NASA, у ніч проти 22 серпня на території аеродрому «Маринівка» виникло відразу кілька пожеж.

На попередніх супутникових знімках авіабази від 19 серпня було видно майже тридцять військових літаків та вісім вантажівок. За даними Wikimapia, безпілотники могли вразити склад ракет на території аеродрому.

Читати ще: Дрони ГУР атакували у Росії три військові аеродроми та пошкодили надзвуковий бомбардувальник

Міноборони Росії стверджує, що вночі над Волгоградською областю збили 13 безпілотників, ще сім знищили над Ростовською, чотири – над Бєлгородською, два – над Воронезькою та по одному – над Брянською та Курською областями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus