USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Піднесено, чуттєво і з вірою в Перемогу: відбувся творчий звіт учнів та викладачів Луцької музичної школи №3

1 Травня 2024 22:34
Піднесено, чуттєво, з вірою в прийдешню Перемогу та з безмежною вдячністю воїнам за можливість жити та навчатись найпрекраснішому із мистецтв – мистецтву музики 27 квітня відбувся творчий звіт Луцької музичної школи №3.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Свій виконавський рівень, вміння та досягнення демонстрували учні та викладачі відділів сольного співу, струнно-смичкових інструментів, відділу фортепіано, духових та ударних інструментів, народного та відділу естрадного мистецтва.
Читати ще: Відбувся творчий звіт учнів та викладачів Луцької музичної школи №2 «Разом до Перемоги!»

Велика концертна зала ледь вмістила всіх охочих побувати на дійстві. Поєднання яскравого соло з камерним оркестром, потужні хорові колективи, інструментальне, симфонічне мистецтво подарували багато емоцій, додали нотки цілющого релаксу, створили вишукану атмосферу.
Читати ще: Майстерність та неординарний талант: лучанам представили творчий звіт від театральної студії «Бешкетники»

На заході побували заступниця Луцького міського голови Ірина Чебелюк та директорка департаменту культури Луцької міської ради Тетяна Гнатів. Зі словами підтримки та вдячності за творчу працю в непростий для країни час звернулась до присутніх Ірина Чебелюк, яка вручила колективу школи Подяку Луцького міського голови.
Творчий звіт проведено в межах благодійного мистецького марафону «Культура – духовні крила Перемоги», що реалізовується департаментом культури міської ради та закладами культури міської територіальної громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus