USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

П'ять «шахедів» уночі залетіли у Білорусь

Сьогодні 18:26
Щонайменше 5 дронів Shahed уночі залітали до Білорусі. Один пролетів над її територією понад 260 кілометрів.

Проєкт «Беларускі Гаюн» пише, що більшість безпілотників після заходу до Білорусі летіли вглиб Поліського радіаційно-екологічного заповідника, а потім в Україну. Це наймасовіший захід Shahed у повітряний простір Білорусі за весь час моніторингу.

Білорусь піднімала винищувач з аеродрому «Барановичі», він годину літав над прикордонням з Україною. Коли ж повернувся на аеродром, дрони продовжували залітати до Білорусі.

Повітряні сили ЗСУ про це не згадували.

Читати ще: Сили ППО збили всі 89 «Шахедів» та одну ракету

Це не перший випадок, коли Shahed літають над Білоруссю. Один дрон 13 липня пролетів над країною 350 кілометрів, а потім зник. Що з ним сталося – невідомо.

16 липня два дрони Shahed залетіли в Білорусь із Житомирської області, один з них подолав понад 300 кілометрів. Білоруські літаки злітали на перехоплення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP Сьогодні 19:00
Так що хотiли сказали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus