USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.43 41.60
  • PLN 10.30 10.45

Нова локація для бізнесу: у Ковелі відкрили офіс «Зроблено в Україні»

Сьогодні 09:50
У Ковелі запрацював офіс «Зроблено в Україні» для підтримки мікро- та малого бізнесу регіону. У ньому підприємці можуть отримати інформацію, консультації та допомогу в оформленні документів, бізнес-планів на урядові та регіональні грантові програми, послуг служби зайнятості, спрямованих на підтримку вітчизняних товаровиробників.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Відкриття офісу, який функціонуватиме на базі Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості, відбулося за участі міського голови Ігоря Чайки, начальника районної військової адміністрації Ольги Черен, заступника голови районної ради Андрія Броїла, директорки Волинського ОЦЗ Алли Куцин.
«Дуже добре, що така платформа тепер є у нашому місті. Безперечно, вона буде виконувати надзвичайно потрібну функцію, адже нам необхідно розвивати бізнес, виробляти своє, створювати робочі місця. Переконаний, кожен, хто буде користуватися послугами цього офісу, отримає дієву підтримку. Важливо, що наші ветерани, їх сім’ї теж матимуть тут відповідний супровід», – підкреслив Ігор Чайка.
Офіс розташований на першому поверсі, має всі необхідні зручності, зокрема – місце для роботи підприємців, швидкий інтернет, інформаційні та довідкові матеріали.

Читати ще: Послугами офісу «Зроблено в Україні» у Луцьку скористались понад 70 осіб

Фахівці офісу також консультуватимуть щодо можливостей отримання ваучера на навчання, компенсацій за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб тощо. Тут допоможуть з підбором кадрів або професійним навчанням персоналу, детально розкажуть про регіональні програми підтримки бізнесу.

За словами в.о. керівника Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості Олександра Чорного, найпопулярніші – «Власна справа» та «Грант для ветеранів/ветеранок та їх подружжя», особливі умови отримує молодь, яка прагне започаткувати свій бізнес.
Своїм досвідом поділились підприємці, які уже скористалися державними програмами і отримали грантові кошти на розвиток бізнесу.

Читати ще: У Луцьку відкрили офіс «Зроблено в Україні»

Як зауважив Ігор Обудьонов, це простіше, ніж здається. Ти приходиш у центр зайнятості, розповідаєш про свої плани, а спеціалісти уже скорегують твої кроки, допоможуть з документами, нададуть необхідні консультації.
Офіси «Зроблено в Україні» для малого та мікробізнесу – частина національної політики «Зроблено в Україні», ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським, яка реалізується Міністерством економіки України. Мета – розвиток вітчизняного виробництва та підтримка українського бізнесу.

Офіс працює за адресою: м. Ковель, вул. Сагайдачного, 6.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus