USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Недобудоване приміщення комунального ринку на Волині продають

Сьогодні 18:17
У Любешові продають об’єкт незавершеного будівництва. Ця нерухомість перебуває в комунальній власності громади, а саме на балансі комунального підприємства «Любешівський ринок» .

Аукціон оголосило управління капітального будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності Любешівської селищної ради.

Як лот виставлено одноповерхову будівлю складу (торгівельно-офісне приміщення) загальною площею 293,6 кв. м, що розташована за адресою: вулиця Європейська, 4, Любешів, Камінь-Каширський район, Волинська область.

Ступінь технічної готовності об’єкта становить 72%.

Рік будівництва – 2013-й.

«Характеристика конструктивних елементів: фундамент бетонний стрічковий, стіни – газоблок, перегородки цегляні, перекриття – дерев’яні балки, підлога цементна, покрівля – металочерепиця, вікна металопластикові, двері металеві», – вказано в описі лоту.

Балансоутримувачем нерухомості є КП «Любешівський ринок».

Стартова ціна продажу – 1 145 220 гривень.

Рішення про приватизацію об’єкта було прийнято Любешівською селищною радою у вересні цього року.
Читати ще: Приміщення облради в центрі Луцька продають з молотка. Фото

Нагадаємо, в Нововолинську на продаж з аукціону виставили два нежитлові приміщення. Одне нині перебуває в оренді громадської організації релігійного спрямуваня. Друге – в оренді центру з надання безоплатної правничої допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus