USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Приміщення облради в центрі Луцька продають з молотка. Фото

Сьогодні 18:28
У центрі Луцька продають частину адміністративного приміщення, що перебуває на балансі комунальної установи «Управління будинком Волинської обласної ради».

Аукціон з продажу майна оголосила Волинська обласна рада.

Як лот виставлено частину адмінприміщення площею 150,9 кв. м, що розташоване за адресою: Волинська область, місто Луцьк, вулиця Лесі Українки, 9. Фундамент – бетон, стіни – цегла, покрівля – азбестоцементні листи, перекриття – дерево, залізобетон, підлога – бетон, паркет, лінолеум, дошки.

Приміщення розташоване на другому поверсі будівлі.

Як вказано, технічний стан приміщення задовільний. Приміщення забезпечено електропостачанням, водозабезпеченням, каналізацією та газом.

Стартова ціна продажу – 3 361 062 гривні.

Рішення про продаж цього об’єкта нерухомості було прийнято Волинською облрадою на початку жовтня цього року.
Читати ще: У місті на Волині продають два комунальні приміщення. Скільки мільйонів хочуть виручити

Нагадаємо, в Луцькому районі у селі Козин віддавали в оренду за 1460 гривень приміщення фельдшерсько-акушерського пункту. Також ФАП можна було орендувати за 2546 гривень у селі Стобихівка Камінь-Каширського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лакшері Показати IP Сьогодні 20:33
Фундамент – бетон, стіни – цегла, покрівля – азбестоцементні листи, перекриття – дерево, залізобетон, підлога – бетон, паркет, лінолеум, дошки........санвузол - параша)))))))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus