USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Напади на перехожих у Франківську: правоохоронці затримали групу молодиків

3 Березня 2024 18:18
Правоохоронці Івано-Франківська затримали групу молодих людей, яких підозрюють у хуліганстві. Раніше у мережі поширювали відео, як вони нападали на випадкових перехожих і били їх.

Про затримання зловмисників повідомила голова обласної військової адміністрації Світлана Онищук.

За її словами, правоохоронці встановили учасників нападів, а також одну потерпілу жінку. Зловмисників доставили до управління поліції, де вони дають свідчення з визнанням провини.

Онищук заявила, що на тлі цього інциденту в області провели нараду, на якій обговорили недопущення таких нападів у майбутньому.

Читати ще: Судилися через побиття мопса, потім – за камеру спостереження: у Луцьку – сусідські війни через земельну ділянку

«Такі вчинки є ганебними та абсолютно неприпустимими у нашому суспільстві. Винуватці мають бути покарані», – сказала голова ОВА.

Як повідомляли, в Івано-Франківську група молодиків нападала на людей на вулиці, б’ючи їх і знімаючи це на камеру. На відео, які поширювали в місцевих Telegram-каналах, видно, як молодики підходять до випадкових перехожих людей ззаду, завдають удару, а також використовують газові балончики. На деяких відео нападники б’ють навіть літніх людей.

Читати ще: Вимагають 200 тисяч компенсації: подробиці бійки між учнями в ліцеї на Волині

У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство. Винним загрожує до 7 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Олексій Показати IP 3 Березня 2024 19:18
Гарантую що їх в в'язниці вб'ють
Axxxa! до Олексій Показати IP 3 Березня 2024 23:38
Дурачок, хто їх вб'є? Там такі ж виродки сидять.
f Показати IP 3 Березня 2024 22:49
Надіюсь що карма йому все поверне сторицею.
Нострадамус Показати IP 3 Березня 2024 23:36
Виродки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus