USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині сьогодні відключень світла не буде

9 Червня 2024 13:28
У неділю, 9 червня, до ПрАТ «Волиньобленерго» надійшло розпорядження від НЕК «Укренерго» про скасування графіків на території Волинської області, які були заплановані на сьогодні.

Відключення світла по Україні у неділю, 9 червня, теж скасовані, повідомляє Група ДТЕК.

«9 червня: обмеження світла скасовані. Приємні новини. Згідно з оновленою інформацією від Укренерго, сьогодні ми зможемо пройти день без графіків відключень», – ідеться в повідомленні.

Як підкреслили у ДТЕК, ситуація в енергосистемі залишається вкрай напруженою, тому споживання світла має бути ощадливим.

Читати ще: Як боротися з дискомфортом від відключень світла: порада психолога

За інформацією НЕК «Укренерго», застосування 9 червня графіків погодинних відключень для промислових і побутових споживачів не прогнозується через зниження споживання у вихідний день і повернення в роботу енергоблока АЕС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 9 Червня 2024 14:07
У нас що ДТЕК контролює енергосистему України? Чому вони повідомили, хто вони такі, щоб заявляти про це?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus