USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

На Волині розшукують свідків ДТП, у якій загинула жінка

12 Червня 2024 16:39
Поліція розшукує очевидців ДТП на дорозі сполученням Устилуг-Луцьк-Рівне біля повороту до с. Хрипаличі Володимирського району, у якому одна жінка постраждала, а інша загинула.

Про це повідомили у Володимирському райвідділі поліції.

Нагадаємо, 2 червня 2024 року близько 9 години 45 хвилин на пішохідному переході водій автомобіля марки «OPEL VECTRA», який рухався зі сторони м. Устилуг Володимирського району в напрямку до м. Володимир, скоїв наїзд на двох пішоходів-жінок.

Читати ще: Травма голови, відкриті переломи: в якому стані госпіталізували волинянку, яку на пішохідному переході збив Opel

На місці події надавали допомогу чоловік та жінка, які також переходили дорогу в цей час по пішохідному переходу і рухалися попереду жінок, яких збили.

Правоохоронці встановлюють чоловіка та жінку, які надавали допомогу.

Якщо саме Ви були на місці пригоди або Вам відомі особи зателефонуйте за номером +380 95 538 5338 або на лінію 102.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus