USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.10 41.50
  • PLN 10.32 10.45

На Волині показники сплати податків зросли на 26 %

Сьогодні 07:17
За підсумками січня – липня 2024 року до загального фонду держбюджету в області надійшло 4 мільярди 598 мільйонів гривень платежів, які адмініструє Головне управління ДПС у Волинській області. Це на 26,3 відсотка, або на 957,5 мільйона гривень більше минулорічних надходжень за аналогічний період.

Сталу позитивну динаміку сплати податків до держбюджету в області фіксують з початку року.Сумління соціально відповідального бізнесу та зразкова податкова дисципліна більшості суб’єктів господарювання – серед чинників, які сприяють зростанню податкових надходжень, констатують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

«Платники податків Волині перерахували до загального фонду держбюджету майже на мільярд гривень податків більше. Варто відзначити, що таке зростання надходжень – результат конструктивного діалогу та рівноправного партнерства ДПС із платниками реального сектору економіки. Щодо компаній, які створюють певні ризики, то податкова служба своєчасно запобігає спробам таких платників, як правило із сумнівною діловою репутацією, мінімізувати податкові платежі», – коментує в.о. начальника Головного управління ДПС у Волинській області Сергій Лисеюк.

Читати ще: Громади Волині залучили майже 5 мільярдів гривень податків

Саме чесна сплата податків формує фінансову основу для протидії загарбникові. Сплачуючи податки, кожен робить вагому інвестицію у майбутню перемогу над ворогом, – нагадують у податковій службі та пропонують взаємодіяти з ДПС дистанційно.

Довідка

Про стан розрахунків з бюджетом, реєстраційні та облікові дані, результати обробки податківцями звітів і строки подання звітності, інформацію щодо сплати податків і податкового боргу можна дізнатися через Електронний кабінет.

Ще один крок до цифрової податкової у цифровій державі – застосунок «Моя податкова», простий і зручний інструмент для отримання електронних сервісів податкової служби для громадян, а також сплати податків із використанням платіжних систем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus