USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На Волині водія, який п'яним збив чоловіка, посадили на понад 5 років

24 Липня 2022 23:32
П’яний водій, який у листопаді минулого року на Волині збив чоловіка, проведе за ґратами п’ять років та шість місяців.

Відповідний вирок ухвалив Рожищенський районний суд Волинської області.

ДТП трапилася 28 листопада в селі Носачевичі Луцького району. Раніше судимий чоловік у нетверезому стані рухався автомобілем ЗАЗ 1103 зі швидкістю 40 кілометрів на годину вулицею Молодіжною. Не зреагувавши на зміну дорожньої обстановки, водій допустив наїзд на пішохода, який йшов у зустрічному напрямку по краю проїжджої частини. Внаслідок ДТП потерпілий отримав ушкодження середньої важкості, зокрема закриті переломи кісток.

Читати ще: Оформлює інвалідність: на Волині мотоцикліст, який збив жінку на переході, отримав умовне покарання

Водій у суді свою вину визнав повністю. Натомість потерпілий подав суду заяву, в якій просив розглядати справи за його відсутності через те, що бере участь в бойових діях пов'язаних з агресією росії на території України. Також зазначив, що фактичні обставини він не оспорює, претензій до обвинуваченого не має, щодо призначення міри покарання покладається на думку суду.

Чоловіка визнали винним та призначили покарання у виді п’яти років та шести місяців позбавлення волі з позбавленням водійського посвідчення на чотири роки. Відзначимо, що суд приєднав до остаточного вироку 3,5 року невідбутого покарання.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Справедливість Показати IP 24 Липня 2022 23:55
Щось не чути результатів справи Алфьорової, що збила людину в Княгинінку на пішоходному переході.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus