USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

На Волині чоловік кинув гранату на подвір'я сусідів, його спіймали

13 Липня 2024 19:45
Сьогодні вночі до поліції надійшло повідомлення про вибух гранати у Камінь-Каширському, внаслідок якого постраждало подружжя.

Про це повідомили у поліції Волині.

Виїхавши на місце події, правоохоронці зʼясували, що 43-річний місцевий мешканець, який нині перебуває за рішенням суду під цілодобовим домашнім арештом, прийшов на подвір’я до своїх сусідів. Під час конфлікту з ними він взяв гранату та кинув її. Граната здетонувала, внаслідок цього чоловік та жінка отримали тілесні ушкодження. Нині їм надають необхідну допомогу у лікарні.

Читати ще: Військовому, який підірвав гранату на дорозі в Луцьку, суд призначив арешт без права застави

Зловмисник з місця події зник. Поліцейські оперативно розшукали його та затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України Співробітники управління вибухотехнічної служби вилучили рештки боєприпасу та скерували його для проведення необхідних експертиз. Наразі також встановлюється, де правопорушник взяв гранату.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 15, п. 1, 5 ч. 2 ст. 115 та ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про замах на умисне вбивство та незаконне поводження з боєприпасами. Також зауважимо, що зловмисник є фігурантом у справі про тілесні ушкодження працівнику правоохоронного органу.

Читати ще: Волинянину, який шарпав поліцейського, повідомили про підозру
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus