USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.25 41.60
  • PLN 10.40 10.58

Волинянину, який шарпав поліцейського, повідомили про підозру

10 Липня 2024 22:47
За процесуального керівництва прокурорів Камінь-Каширської окружної прокуратури 33-річному жителю Каменя-Каширського повідомлено про підозру у вчиненні опору працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків (ч. 2 ст. 342 КК України).

Про це повідомили у прокуратурі Волині.

В обідню пору 6 липня 2024 року правоохоронці за порушення Правил дорожнього руху зупинили у Камені-Каширському автомобіль марки «Sкoda Oсtavia», за кермом якого перебував нетверезий водій.

Чоловік, всупереч законним вимогам поліцейських, відмовився виходити з авто, продовжив рух, пошкодив службову автівку поліції, а потім ще шарпав та штовхав поліцейського.

Читати ще: П'яний водій Volkswagen виїхав на зустрічну смугу: на Волині зіткнулися авто

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Досудове розслідування: Камінь-Каширський РВП ГУНП в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus