USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

На одному з найбільших НПЗ в Росії пролунав вибух і почалася пожежа

Сьогодні 15:38
На Омському нафтопереробному заводі «Газпром нєфті» в Росії стався вибух і виникла пожежа.

Про це повідомляє російський «Інтерфакс» із посиланням на прес-службу заводу.

На самому заводі повідомили, що загоряння «під контролем».

«Автоматичною системою безпеки заводу зафіксовано загоряння технологічного обладнання. Засоби автоматизованого пожежогасіння, що спрацювали, і пожежна служба оперативно локалізують загоряння», – повідомили на заводі, додавши, що він працює в штатному режимі.

Водночас в мережі публікують фото і відео пожежі на НПЗ. Окремі Telegram-канали повідомили, що пожежі передував потужний вибух.

Читати ще: Обстріли Луцька 26 серпня: все, що відомо. Оновлюється

Омський НПЗ «Газпром нафти» забезпечує нафтопродуктами внутрішній російський ринок, поставки з заводу також ідуть до Казахстану. Виробничі потужності – 21,6 млн тонн нафти на рік і 1,2 млн тонн стабільного газового конденсату. Глибина переробки на підприємстві досягає 100%, вихід світлих нафтопродуктів – понад 80%. Це один із найбільших НПЗ в Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus