USD 41.10 41.42
  • USD 41.10 41.42
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.80

Обстріли Луцька 26 серпня: все, що відомо. Оновлюється

Сьогодні 12:32
Зранку 26 серпня обласний центр Волині став жертвою масованої російської ракетної атаки. Містяни на жителі прилеглих територій чули низку вибухів. На жаль, зафіксовано влучання в об'єкти інфраструктури.

Перші вибули у місті пролунали близько 8:30 ранку. Тоді мер Луцька Ігор Поліщук повідомляв про роботу ППО, а голова ОВА Юрій Погуляйко – про збиття шахеда.

Згодом стало відомо, що сталося влучання у багатоквартирний житловий будинок на одному з проспектів. Станом на зараз рятувальники ліквідували займання і показали фото наслідків.
Через кілька хвилин, близько 8:50 ранку, у Луцьку пролунав ще один вибух. Внаслідок цього було пошкоджено обʼєкт інфраструктури. Загинула одна людина.

Після цього у більшості мікрорайонів обласного центру зникло світло та подекуди відсутня вода.

Станом на 12:00 частково без електропостачання Луцький, Ковельський, Камінь-Каширський райони, міста Луцьк і Ковель. На території всієї Волині застосовано аварійні вимкнення. Служби «Волиньобленерго» орієнтовно відновлять електропостачання до 17:00 26 червня.
Близько 10:00 жителі Луцька почули третій вибух. Тоді, за даними ОВА, окупанти пошкодили ще один житловий будинок в обласному центрі.

Об 11:25 міський голова Луцька повідомив, що внаслідок ворожих обстрілів у Луцьку постраждали п’ятеро осіб, а одна людина загинула.

Поруч із багатоквартирним будинком, куди влучили уламки дрона, розгорнули пункт допомоги. Там працюють спеціалісти, в яких можна отримати всю інформацію щодо допомоги.

Як заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, загалом унаслідок ранкового російського обстрілу України 26 серпня постраждали 15 областей України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP Сьогодні 14:15
Просять-просять не знімати відео, не фотографувати, не викладати в телеграм. І все одно якась тупа курка з Луцька виклала момент прильоту по будинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus