USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.55 41.85
  • PLN 10.60 10.80

На двох – 189 років. У селі на Волині довгожительки відсвяткували дні народження

16 Вересня 2024 22:28
Одразу дві довгожительки в одному селі – Любитові – напередодні, 15 вересня, відзначали свій поважний день народження: Драганюк Ольга Флорівна – 94-ий, а Дричик Софія Ігнатівна – ювілей: 95-річчя.

Тож привітати іменинниць завітали представники місцевої влади та працівники культури, повідомили у Колодяжненській громаді.

Ювілярка Софія Ігнатівна свого часу працювала у сільгостехніці. Має двох дітей, четверо онуків, п’ятеро правнуків. Особисте свято відзначала у колі своєї великої і дружньої родини.

Ольга Флорівна працювала помічницею аптекаря та деякий час на будівництві в РТП. Своєї сім’ї не має, але має родичів, які піклуються про неї.

Читати ще: Донедавна садила картоплю: волинянку привітали з 95-річчям

«Приєднуємося до всіх теплих слів, які були сказані на адресу наших іменинниць. Нехай надалі Бог посилає їм доброго здоров’я, щастя, злагоди й достатку їхнім родинам. Нехай велике випробування, яке випало їм на схилі літ – розв’язана росією війна – якнайшвидше завершиться нашою Перемогою, а всі захисники живими й неушкодженими повернуться додому! Мирного неба і всіх життєвих благ!» – йдеться у повідомленні громади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus