USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.60 10.75

Донедавна садила картоплю: волинянку привітали з 95-річчям

Сьогодні 20:42
6 вересня поважний ювілей – 95-ліття – відзначила жителька с. Ломачанка Шворак Марія Карпівна.

Тож привітати довгожительку завітали представники місцевої влади та соціального захисту, повідомляють у Колодяжненській громаді.

Та найперше до Марії Карпівни прибула її велика і дружна родина. Вони створили іменинниці направду святковий настрій.

У Марії Шворак двоє синів, четверо внуків і багато правнуків. Чоловік давно відійшов у засвіти, тож жінка проживає сама, але щовихідних навідується хтось із рідних. Все життя тяжко працювала у колгоспі, потім трудилася коло свого господарства і, розповідають рідні, бабця донедавна ще бралася поратися на городі – саджати картоплю. Завжди привчала до праці і своїх дітей та онуків.

Читати ще: Має двох праправнуків: на Волині довгожительку привітали з ювілеєм

Від себе особисто та від сільського голови Віталія Кашика виголосили вітання старости Людмила Бойчук та Володимир Кубський та передали від сільської ради невеличкий подарунок. Побажали Марії Шворак міцного здоров’я, щастя, підтримки, уваги та любові від рідних, і, звісно, діждати великої Перемоги і ще багато років прожити під мирним українським небом!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus