USD 40.70 41.10
  • USD 40.70 41.10
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Міст біля Старої Вижівки відремонтують за понад чотири мільйони

23 Червня 2024 06:17
Міст на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-03-10 Стара Вижівка – Буцинь /М-19/ Волинської області планують відремонтувати.

Тендер на поточний ремонт мосту оголосила Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області. Пропозиції учасників приймають до 24 червня.

Очікувана вартість робіт становить 4 229 980 гривень.

Ідеться про міст, який розташований на 2,503 км дороги Т-03-10 Стара Вижівка – Буцинь.

Згідно з тендерною документацією, поточний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-03-10 Стара Вижівка – Буцинь /М-19/ Волинської області включатиме наступне: демонтаж та розбирання елементів споруди, влаштування посилення берегових опор монолітним залізобетоном, влаштування монолітних шафових стінок і відкрилків, влаштування конусів на берегових опорах монолітними залізобетонними плитами, влаштування плити прогонової будови, встановлення металевої бар’єрної огорожі, заміна пошкоджених секцій перильної огорожі, відновлення та захист конструкцій мосту, влаштування сполучення мосту з насипом, нанесення дорожньої розмітки тощо.

Усі роботи хочуть завершити до 31 грудня 2024 року.

Читати ще: Міст у Луцькому районі відремонтують за 5,7 мільйона

Нагадаємо, раніше Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області оголошувала тендер на ремонт мосту через річку Кормин, що біля Красноволі.

Окрім того, цього року планують відремонтувати міст через річку Луга поблизу Павлівки Володимирського району.

Фото ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 23 Червня 2024 11:41
На зсу копійки не дамо, на мости бруківку мільйони сипляться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus