USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Міст у Луцькому районі відремонтують за 5,7 мільйона

21 Травня 2024 22:42
Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області оголосила тендер на поточний ремонт мосту на автомобільній дорозі загального користування державного значення Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/.

Міст розташований на 18,694 км дороги у Волинській області, а саме – поблизу села Красноволя Луцького району. Це міст через річку Кросоха.

Торги тривають на prozorro.gov.ua. Пропозиції учасників приймають до 22 травня.

Очікувана вартість поточного ремонту мосту – 5 677 163 грн.

Відповідно до технічного завдання, роботи включатимуть демонтаж і розбирання мостового полотна та сполучення; нарощення монолітного парапетного огородження до нормативних параметрів; відновлення захисного шару опорних конструкцій методом мокрого торкрету; структурне підсилення палевих фундаментів карбоновими стрічками; влаштування нової монолітної плити прогонової будови та гідроізоляції; влаштування монолітних шафових стінок, крил стоянів; улаштування збірно-монолітних перехідних плит сполучення; укріплення укосів насипу та відновлення підмостового русла; влаштування нового покриття проїзної частинита ділянок покриття на сполученні; влаштування кінцевих ділянок перильного огородження; влаштування металевої бар’єрної огорожі на підходах до мосту.

Ремонт мосту на дорозі Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – /Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь мають завершити до 31 грудня 2024 року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме не менш як 10 років.

Читати ще: Дві дороги і чотири мости: які автошляхи цьогоріч ремонтуватимуть на Волині

Нагадаємо, раніше Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області оголошувала тендер на ремонт мосту через річку Кормин, що біля Красноволі.

Окрім того, цього року планують відремонтувати міст через річку Луга поблизу Павлівки Володимирського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus