USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Мешканець Рівненщини продав волинянину авто, а потім його вкрав

Сьогодні 17:18
У понеділок, 15 липня, до луцької поліції із заявою звернувся 69-річний житель Луцька. Пенсіонер повідомив, що у нього поблизу будинку викрали автомобіль Geely, який він придбав кілька місяців тому.

Про це повідомили у поліції Волині.

На місце виїхала слідчо-оперативна група, поліцейські провели детальний огляд місця скоєння злочину. Оперативники спільно із співробітниками сектору кримінального аналізу провели комплекс оперативно-розшукових заходів, зокрема, переглянули камери спостережень, опитали свідків тощо.

Правоохоронці встановили, що до незаконного заволодіння автомобілем причетний 34-річний житель сусідньої Рівненської області. Його спіймали за місцем проживання.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Нині він перебуває в ізоляторі тимчасового тривання.

З’ясувалось, що саме затриманий продав пенсіонеру автомобіль. Згодом, скориставшись запасним ключем запалювання, якого він не віддав покупцеві, викрав його.

Читати ще: «Моєї вини не було доведено». Фермерка-«рабовласниця» з Волині оскаржує вирок

До слова, правопорушник у минулому вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки та розбою.

Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу – тримання під вартою.

Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus