USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.55 10.75

Сотні загиблих росіян за добу. Українські війська не здали жодної позиції. Оновлено

24 Лютого 2022 23:55
Зона ООС – це найбільший успіх ВСУ. Наші війська не здали жодної позиції, нанесли величезні втрати росіянам.

Про це повідомив позаштатний радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович 24 лютого на ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"За попередніми оцінками, понад 350 убитих за добу у росіян, під 400 вже. 7 літаків збито в зоні ООС, декілька вертольотів російських, взято десятки полонених", – сказав він.

Водночас Арестович зазначив, що Збройні сили України готуються до ймовірної другої хвилі обстрілу російськими солдатами. Перед цим ЗС РФ візьмуть оперативну паузу, аби розвідати обстановку, вважає військовий експерт. Станом на кінець доби бої міжукраїнською та російським арміями тривають.

Разом з тим Державна служба спеціального звязку та захисту інформації України оприлюднила наступну інформацію, щоправда наголосивши на тому, що вона неофіційна:

"Як повідомив колишній радник екс-голови МВС Арсена Авакова Михайло Апостол, російські війська зазнали дуже важких втрат: близько 3200 вбитих, знищено 500 одиниць техніки, 2 батальйони покинули техніку та пішим порядком покидають позиції", – йдеться у повідомленні.

Додамо, що Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що війська РФ готують нову хвилю атак, в тому числі повітряний десант, але українська армія до цього готова.

Читати ще: Російські війська захопили острів Зміїний

Як повідомляє ТСН, на острові Зміїний загинули 13 українських прикордонників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus