USD 41.15 41.48
  • USD 41.15 41.48
  • EUR 41.40 41.70
  • PLN 10.66 10.80

Має 10 праправнуків: на Волині довгожителька відзначила 108-річчя

Сьогодні 13:26
День народження – це завжди особливий момент у житті кожної людини, однак коли мова йде про такий значний проміжок життя, як 108 років, цей день набуває особливої важливості не лише для родини, а й для всієї громади.

Сьогодні жителька села Чарторийськ Катерина Карпівна Коць святкує саме таку визначну подію, залишаючи за плечима більше століття спогадів, історій та досвіду. Її життя є справжнім прикладом витримки, мудрості та довголіття, пишуть у Маневицькій селищній раді.

З нагоди цієї важливої події перший заступник Маневицького селищного голови Сергій Борисюк, староста села Марія Свента, директор Територіального центру соціального обслуговування Григорій Бас та працівники відділу обслуговування громадян №8 (сервісний центр) управління обслуговування громадян Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області Оксана Богайчук і Людмила Борисюк відвідали Катерину Карпівну, щоб привітати її з цією вражаючою річницею.

У своїх привітаннях гості підкреслили значимість таких людей для нашої громади, які є живими свідками минулих епох, пережили непрості часи, але залишилися життєлюбними та сильними духом.

Сергій Борисюк передав ювілярці квіти, подарунок та теплі слова від Маневицького селищного голови та усіх жителів громади. Катерина Карпівна приймала привітання з вдячною усмішкою, розповідаючи гостям про своє життя, важливі події, які відбулися за ці роки.

Читати ще: На двох – 189 років. У селі на Волині довгожительки відсвяткували дні народження

В її житті було багато випробувань, зокрема часи війни, відбудови та становлення незалежної України. Незважаючи на всі виклики, вона зберегла душевне тепло, мудрість і любов до своїх рідних, виховавши разом з чоловіком трьох чудових доньок. Родина Катерини Карпівни – це велика спадщина, яку вона залишає для наступних поколінь: 9 онуків, 11 правнуків і 10 праправнуків. Зараз один з онуків Михайло зараз захищає Україну від окупанта.

Нині разом із довгожителькою проживають її дві доньки. Незважаючи на всі втрати та біль, сьогоднішня іменинниця зберігає оптимізм і продовжує своє життя в умовах, коли кожен новий день є подарунком долі.

Історія Катерини Карпівни нагадує нам, що навіть у найтемніші часи можна залишатися світлом для інших, даруючи їм віру, любов і незламну силу духу.

У цей день уся Маневицька громада приєднується до привітань, бажаючи нашій землячці міцного здоров’я, спокою та миру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus