USD 41.50 41.88
  • USD 41.50 41.88
  • EUR 41.60 41.88
  • PLN 10.50 10.70

Марʼяна Безугла вийшла з фракції «Слуга народу»

Сьогодні 13:08
Народна депутатка Марʼяна Безугла вийшла з парламентської фракції «Слуга народу». Вона зробила це за власною заявою, а потім опублікувала відео, на якому заступник спікера Ради Олександр Корнієнко зачитує відповідне оголошення в парламенті.

Перед цим Марʼяна Безугла написала, що надіслала заяву про вихід з фракції «остаточно». У своєму пості вона висловила незадоволення роботою Комітету ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

«Після мого вже відкритого конфлікту з Комітетом на ґрунті критики військового керівництва і закону про мобілізацію найбільші атаки я мала від членів «рідної» фракції», – додала депутатка.

Про намір вийти з партії та фракції «Слуга народу» Марʼяна Безугла заявила ще 11 січня 2024 року. Тоді вона зазначила, що «слабка фракція та партія у війну їй не потрібні».

Читати ще: Намагався схилити посадовців до співпраці з РФ: ексміністру внутрішніх справ Захарченку повідомили про підозру

Це трапилось на тлі скандалу, повʼязаного з дописами Безуглої у Facebook, які стосувалися колишнього головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного (нардепка, зокрема, писала, що Залужний не надав плану війни на 2024 рік, тому військове керівництво України «має піти»). Безуглу також хотіли відкликати з посади заступника голови Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки.

6 лютого Безугла заявила, що її виключили з партії «Слуга народу» – заяву на вихід задовольнила голова партії Олена Шуляк. При цьому станом на кінець березня президія Верховної Ради так і не отримала заяви депутатки про вихід із фракції «Слуга народу», повідомив нардеп Ярослав Железняк. Сама Безугла стверджувала, що її «формально не відпускають».

Наприкінці квітня Безугла заявила, що вирішила залишитись у складі парламентської фракції «Слуга народу», додавши, що їй «далеко не все подобається», однак вона спробує покращити те, що в її силах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Бачили очі, шо купув Показати IP Сьогодні 14:09
Та тут проблема абсолютно не у тій Безуглій ! Проблема у низькому рівні політичної культури безголових виборців, які як ті маріонетки піддалися на безцеремонні маніпулювання відомими режисерами. Такі, як Безугла - то є просто продукт тої системи ! А тепер виборці в Сірка очі позичають, брешуть, шо то не вони її обирали, погляд відводять, відхрещуються, стрілки переводять, дурку включають ... . А відповідальніть несе вся Україна ! Хочеш знати хто винен у цьому - подивись у дзеркало !
йцук Показати IP Сьогодні 14:55
настояшча козачка, нікого не боїться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus