USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.46 10.64

Макрон повідомив, хто може стати новим посередником між Україною та Росією

16 Листопада 2022 22:22
Франузький президент Еммануель Макрон заявив, що Китай може стати посередником між Україною та агресоркою Росією Мовляв, задля того, аби уникнути подальшої ескалації війни взимку.

Таку думку лідер французів висловив після саміту G-20 на Балі, пише Reuters, передає ТСН.

«Я переконаний, що Китай може зіграти з нашого боку більш важливу посередницьку роль у найближчі місяці, щоб запобігти, зокрема, посиленню наземних нападів на початку лютого», – заявив Макрон.

Президент Франції вважає, що КНР може відіграти важливу роль щодо того, аби підштовхнути Росію до деескалації війни проти України.

Як повідомлялося, країни-члени G20 погодили спільну заяву. У ній засудили війну РФ проти України та згадали резолюцію Генасамблеї ООН із закликом до Москви вивести війська з сусідньої держави. У заяві також йдеться про необхідність дотримуватися міжнародного права і неприйнятність застосування ядерної зброї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus