USD 41.50 41.90
  • USD 41.50 41.90
  • EUR 41.55 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Луцький підприємець, який боргує міськраді понад мільйон, пошарпався з муніципалами

29 Червня 2023 10:50
У Луцьку продовжується білбордний скандал. Підприємець, який хотів встановити демонтований білборд, влаштував шарпанину з муніципалами, які перешкоджали йому. Йдеться про Сергія Ковальчука, який заборгував міськраді 1,15 мільйона гривень.

Інцидент трапився на проспекті Соборності. Працівники муніципальної варти побачили, що на розділовій смузі особи намагаються проводити роботи, на які не мають дозволу, повідомляє ТРК «Аверс».

«На департамент муніципальної варти надійшло звернення щодо проведення земляних робіт і знищення зелених насаджень на роздільній смузі на проспекті Соборності. Диспетчери оперативно направили групу швидкого реагування на місце робіт, де було виявлено осіб, які проводили ці роботи. Ордера на проведення земляних робіт вони не пред’явили. Оскільки документи вони відмовилися надавати, працівники департаменту викликали патрульну поліцію для встановлення даних осіб і притягнення їх до адміністративної відповідальності за ст. 152 КУпАП», – коментує керівник групи швидкого реагування департаменту муніципальної варти Олександр Матрунчик.

Директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський додає, що підприємець – власник ТОВ «Енергосеть» і ТОВ «Брендборд» – намагався на розділовій смузі на проспекті Соборності встановити білборд, там, де попередньо було прибрано всі засоби зовнішньої реклами.
Нагадаємо, власник ТОВ «Енергосеть» і ТОВ «Брендборд» Сергій Ковальчук передавав Луцькій міській раді публічний привіт на своїх рекламних площах. Причина – демонтаж його рекламних конструкцій у зв’язку з наявним боргом у понад мільйон гривень.

Читати ще: Рекламна війна в Луцьку: підприємець заборгував міськраді понад мільйон гривень

«У нас борги рахуються по факту актів виконаних робіт. Акти виконаних робіт ми перестали підписувати з того часу, як вони стали не визнавати наші дозволи. Всі міста України визнають і говорять, що ці дозволи дійсні», – говорить, своєю чергою, керівник ТОВ «Брендборд» та «Еенергосеть» Сергій Ковальчук.

Спершу він зазначав, що готовий показати документи, які мали би підтвердити його правоту, але потім передумав зустрічатися з журналістами.

Водночас директор КП «Луцькреклама» Олександр Ковальський переконує, що за свої білборди Сергій Ковальчук не платить до бюджету громади уже другий рік.

«Обласна прокуратура витребувала в нас документацію щодо цього підприємця і готує судовий позов щодо стягнення чималої суми боргу до бюджету громади», – каже Олександр Ковальський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 29 Червня 2023 11:21
Навіщо вони взагалі ті білборди по місті , це кам'яний вік , хто їх ще арендує . Більше небезпеку несе , а ніж користі . Ще й на роздільній смузі догадався по ставити . Боронь Боже дтп жмур буде 100% . Все зараз купують через інтернет + брошури майже в кожному супермаркеті .
Анонім Показати IP 29 Червня 2023 11:30
От жеш окуїхвший лисий під*р!
Лисий Показати IP 29 Червня 2023 14:56
То та лиса дівчинка така борза
Хох Показати IP 29 Червня 2023 15:28
Лисий тобі в Війскомат потрібно а не бігати зі своїми банерами!!!
Знайомий Показати IP 29 Червня 2023 15:53
Пересікався з цим Сергійом той що лисий, дуже наглий і не порядний чоловік, думає що він один розумний, а скрізь дурні…
Я Показати IP 29 Червня 2023 19:07
Якби не були продажні прокурори і судді то він вже сидів би а так бабло заніс і робить що хоче
ABC Показати IP 30 Червня 2023 14:42
А хто йому дозволив вішати білборди, якщо в нього заборгованість? Цей борг же не за 1 день звідкись взявся. Він накопичувався довгий час.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus