USD 41.30 41.80
  • USD 41.30 41.80
  • EUR 41.30 41.80
  • PLN 10.40 10.65

Луцькому ансамблю народного танцю «Радість» – 70 років

30 Травня 2024 22:13
Не одне покоління лучан були учасниками народного художнього колективу ансамблю народного танцю «Радість». Цей колектив був заснований в 1954 році як танцювальний гурток. Згодом у 1986 році ансамблю «Радість» було присвоєно звання «Зразковий художній колектив».

За сім десятиліть учасники колективу ставали переможцями багатьох конкурсів. Ансамбль виступав в Україні, Румунії Болгарії, Литві, Польщі, Болгарії, Чехії, Словаччині, Німеччині тощо.

Випускники ансамблю стали професійними хореографами, керівниками танцювальних гуртків, артистами балету, працівниками культурно-освітніх закладів.

І от своєрідним звітом став урочистий концерт з нагоди 70-річчя народного художнього колективу ансамблю народного танцю «Радість» у приміщенні Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка, повідомили у міськраді.
Зал аплодував кожному номеру колективу, які викладались на повну на сцені.
Читати ще: «Бронювали хлопців ще з 9 класу»: як волинські школярі готуються танцювати вальс на останньому дзвонику

Привітати колектив з ювілеєм прийшли заступник міського голови Ірина Чебелюк та заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич. Звертаючись до присутніх, Ірина Чебелюк подякувала керівнику та учасникам колективу за гарну роботу. За її словами, вони уже стали частиною історії нашого міста. Колектив має гарні результати і відомий за межами Волині. Заступник міського голови побажала, щоб ще не одне покоління дітей займалося у цій творчій атмосфері та здобувало перемоги на різноманітних конкурсах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus