USD 41.20 41.60
  • USD 41.20 41.60
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.45 10.62

Луцькі приміщення «Волиньпроекту» виставили на аукціон. Фото

Сьогодні 13:28
На аукціон виставили два приміщення на вулиці Теремнівській у Луцьку. Ідеться про нерухомість, що перебуває на балансі комунального підприємства «Волиньпроект» Волинської обласної ради.

Торги на платформі prozorro.sale оголосила Волинська обласна рада.

Лот – приміщення адмінкорпусу загальною площею 192,6 кв. м, нежитлове приміщення загальною площею 118,6 кв. м, що розташовані в Луцьку на вулиці Теремнівській, 68. Характеристики: стіни – цегла, фундамент цегляний, перекриття – дерево, підлога – цементна стяжка, покрівля – азбестоцементні хвилясті листи. Приміщення забезпечені електропостачанням та перебувають у задовільному стані.

Класифікація – 04213000-4 гараж, станція технічного обслуговування, мийка транспортних засобів, автостоянка, автозаправна станція тощо та їх частини.

Рік будівництва приміщення площею 118,6 кв. м – 1968-й, а приміщення площею 192,6 кв. м – 1910-й.

Стартова ціна продажу – 3 386 000 гривень.

Рішення про продаж цих об’єктів нерухомості з молотка було прийнято Волинською облрадою на початку жовтня цього року.
Читати ще: Приміщення облради в центрі Луцька продають з молотка. Фото

Нагадаємо, в Нововолинську на продаж з аукціону виставили два нежитлові приміщення. Одне нині перебуває в оренді громадської організації релігійного спрямуваня. Друге – в оренді центру з надання безоплатної правничої допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus