USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.30 10.55

Лукашенко наказав відвести війська від кордону з Україною

14 Липня 2024 08:36
Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко у суботу наказав відвести війська від кордону з Україною, заявивши про «стабілізацію» ситуації на південному кордоні.

Про це повідомляє БЕЛТА із посиланням на слова Лукашенка під час наради в Лунінецькому районі з питань забезпечення військової безпеки країни на південному операційному напрямі.

«Хочу, щоб люди знали, я абсолютно переконаний і довіряю нашій розвідці: ситуація стабілізована на білорусько-українському кордоні», – заявив білоруський президент.

Лукашенко сказав, що українські війська були відведені, тому і Білорусь має вдатися до аналогічного кроку. Він зауважив, що Білорусь не збирається воювати та концентрувати на кордоні з Україною свої Збройні сили, за винятком сил спеціальних операцій.

Читати ще: Російський «Шахед» пролетів 350 кілометрів над територією Білорусі

Він звернувся до командувача білоруськими силами спеціальних операцій ЗС Вадима Денисенко із проханням відведення військ від південного кордону на місця постійної дислокації.

«Якщо треба буде відвести десь війська – відводьте. Не повинно бути ніяких зайвих заходів», – сказав Лукашенко на адресу Міністерства оборони.

Читати ще: Втрати РФ в Україні були максимальними в останні два місяці, – розвідка Британії
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Липня 2024 22:09
Не вірю бульбафюреру. Через кілька тижнів після попереднього анонсованого відведення військ вони перебили наших прикордонників і оточили Київ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus