USD 41.00 41.45
  • USD 41.00 41.45
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.30 10.55

Втрати РФ в Україні були максимальними в останні два місяці, – розвідка Британії

12 Липня 2024 17:01
Середньодобові бойові втрати армії РФ (убитими та пораненими) в Україні у травні та червні 2024 року зросли до максимального рівня за весь період війни – 1262 та 1163 відповідно.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє у соцмережі X Міноборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

Загалом за останні два місяці Росія, ймовірно, втратила вбитими та пораненими понад 70 тис. осіб.

Зростання втрат відображає відкриття Росією нового фронту в Харківській області за збереження колишніх темпів наступальних операцій по всьому фронту, зазначає розвідка Британії.

«Хоча цей новий підхід посилив тиск на лінію фронту, ефективна українська оборона та брак російської підготовки знижують здатність Росії використовувати будь-які тактичні успіхи, незважаючи на спроби розтягнути лінію фронту далі», – йдеться у зведенні.

Читати ще: Основний напрямок – Старокостянтинів: Сили ППО вночі збили 5 ракет і «Шахедів»

За прогнозами британської розвідки, рівень втрат російських військ, ймовірно, перевищуватиме в середньому 1000 осіб на день протягом наступних двох місяців, оскільки Росія продовжуватиме намагатися перевершити українські позиції кількістю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus