USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.72

Лучанин вкрав павербанк і потрапив за ґрати

7 Липня 2024 06:20
Молодик набрав товару на поличках «Аврори» та в інших маркетах Луцька і не розрахувався.

«Це промислові товари, електроприбори, точніше це павербанки вартістю приблизно 200-300 гривень», – говорить захисник Станіслав Тарашевський. Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Вартість роздрібного товару, який хлопець поцупив на полицях, невелика, однак він – під вартою. Кримінальна справа нараховує чотири епізоди, а отже, і кілька потерпілих, яким нанесена матеріальна шкода.

Приватний підприємець, якого обікрав молодик, подав заяву, щоб справу розглядали без нього.

Представник товариства «Вигідна покупка», товаром якого розжився обвинувачений, також не з’явився на суд. За таких обставин розглядати справу не можна.

«Завдана матеріальна шкода в розмірі 1620 гривень, яка не відшкодована. Не з’ясовано його думки про цивільний позов, тому з метою недопущення порушення його прав прошу відкласти судове засідання з метою його виклику або встановлення його думки щодо можливості проведення судового розгляду за його відсутності», – говорить прокурор Ірина Cтасюк.

Читати ще: За поцуплений дриль лучанин відсидить сім років за ґратами

Доля хлопця – в руках правосуддя. До нього застосовано запобіжний захід – тримання під вартою. Заставу, яку призначив суд у розмірі понад 150 тисяч гривень, обвинувачений заплатити не може. Обтяжуючими обставинами є те, що ці крадіжки вчинені в період воєнного стану.

«Він перебував на іспитовому терміні. В цих епізодах він вину свою визнав повністю, щиро розкаюється», – говорить захисник Станіслав Тарашевський.

Попередній вирок молодик отримав за подібні крадіжки. Покарання передбачає від п’яти до восьми років ув’язнення. Враховуючи, що сумарно буде додаватися строк позбавлення волі за попереднім покаранням, то є велика ймовірність, що хлопець за свій промисел буде позбавлений волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 7 Липня 2024 16:20
А державні посадовці мільярди крадуть, і жоден не сів за грати, а тут за копійки посадять і розказують якої шкоди заподіяв

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus