USD 40.70 41.00
  • USD 40.70 41.00
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Лікарні Волині отримали сонячні панелі від Європейської комісії

3 Липня 2024 09:13
До України надійшли тисячі сонячних панелей, які будуть встановлені у лікарнях п’яти областей.

Про це повідомляє Міністерство енергетики.

«У межах спільного проєкту Міністерства енергетики України, Міністерства охорони здоровʼя України та Європейської комісії «Промінь надії» до України надійшло декілька партій сонячних панелей виробництва компанії Enel S.p.A. Це 5876 сонячних панелей загальною потужністю близько 2 МВт. Усі вони будуть передані для забезпечення потреб українських лікарень», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: Шмигаль анонсував роздачу грошей на встановлення сонячних панелей: хто може отримати

Зазначається, що обладнання надійде до закладів охорони здоров’я в Житомирській, Волинській, Хмельницькій, Київській та Одеській областях. Додаткове устаткування закуповуватиметься коштами Фонду підтримки енергетики України.

Надалі Міненерго розраховує на збільшення кількості лікарень, в яких будуть встановлені сонячні панелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Андрій Показати IP 3 Липня 2024 09:59
передали так розумію гуманітарний непотріб :( 2 мегавата це 2000 кіловат 2000\5876 сонячних панелей= максимальна потужність однієї панелі 340 ват. .... такі панелі ставили років 10 тому зараз це не роблять бо послуги з монтажу та інша переферія зїсть всю міфічну вигоду від них..... тому так розумію хтось позбавився непотрібу а може за нього ще й заплатили кошти :***((((
Експерду до Андрій Показати IP 3 Липня 2024 21:58
Не непотріб, а нормальні речі, які коштують великі гроші. Ти я бачу вже забезпечив учі лікарні, поліклініки та усі державні установи сонячними панелями, тому можеш з чистою совістю так говорити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus